TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Културен информатор: Што има во Скопје неделава?

Скопје инфо - 17.07.2017

Понеделник 17.7.2017 Скопје/Мичурин 18.30/Мрдаме со прст и чистиме во маало! Драги мрдачи со прст, Имате отворена покана за низ забава и музика, да ги засукате ракавите и да ги разубавите скопските маала! Приклучете се на 17.07 (понеделник) од 18.30 ...

Со злато и „фенг-шуи" против малери

SportMedia - 16.07.2017

После „Златната топка" и „Златната копачка", фудбалот доби и златен стадион! И тоа, се разбира, во најбројната земја на светот. И навистина Кинезите се посебна цивилизација, за себе, макар што скоро секојдневно полека ги „голта" она што се нарекува ...