TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во септември бројот на туристи зголемен за 23,9%, најбројни Турците, Холанѓаните и Полјаците

еМагазин - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Зголемен бројот на туристите и зголемени ноќевањата во септември 2017

Бизнис Вести - 10.11.2017

Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на туристите во септември 2017 година изнесува 104 120, а бројот на ноќевањата изнесува 242 719. Бројот на туристите во септември 2017 година, во однос на септември 2016 година, е зголемен ...

Зголемен бројот на туристи во Македонија

Press24 - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти

Слободен Печат - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти

А1 On - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти ...

Н.Македонија - 10.11.2017

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави ...

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти

Сител - 10.11.2017

- Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Зголемен бројот на туристи за 23,9 отсто во септември

+инфо - 10.11.2017

Во септември годинава споредено со септември минатата година имало за 29,1 процент повеќе странски туристи. Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за ...

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти

Канал5 - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Во септември зголемен бројот на туристи за 23,9 проценти

Орбис - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.

Македонија привлечна за странците - Зголемен бројот на туристи

Скопје инфо - 10.11.2017

Во Македонија во септември годинава имало 104.120 туристи, со 242.719 ноќевања, што во однос на септември лани претставува зголемување за 23,9 проценти, односно за 23,1 процент, објави денеска Државниот завод за статистика.