TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викендов времен сообраќаен режим на две улици во Скопје

Press24 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Курир - 10.11.2017

Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 до 17:00 часот и во недела 12.11.2017 г. во периодот од 08:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

+инфо - 10.11.2017

Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09 до 17 часот и во недела 12.11.2017 г. во периодот од 08 до 17 часот. Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Сител - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Канал5 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Република - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Скопје24 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

еМагазин - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов привремен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

МКД - 10.11.2017

Привремен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам" и улица „Рокомија" во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија .

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Скопје инфо - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 ...