TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фискална во рака - награди без мака“ - започна државната наградна игра со фискални

Таратур - 02.12.2013

20 фискални сметки од кој било износ се условот со кој граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почна од вчера.

Почна наградната игра “Фискална во рака-награда без мака”

Алфа - 01.12.2013

Од денеска, фискалните сметки се потенцијални носители на вредни награди. Стартуваше наградната игра “Фискална во рака-награда без мака”. Оние кои ќе сакаат да бидат дел од оваа наградна игра, ќе ...

Почнува наградната игра со фискални сметки – за стан, дуќан, автомобил, еве каде да се испраќаат

МК News - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од ...

Почнува наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“

Бриф - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Утрински - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Алфа - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Започнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Турлитава - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почна наградната игра Фискална в рака-награда без мака

Вест - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

24 Вести - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Од денеска трка за фискални сметки – почнува наградната игра на Владата

Фактор - 01.12.2013

Од денеска, 1-ви декември, стартува владината наградна игра „Фискална во рака – наградата без мака“. За да учествуваат граѓаните во неа, потребно е да соберат 20 фискални сметки, без оглед на износот ...

Од денеска стартува наградната игра “Фискална во рака – награда без мака“

Популарно - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почнува владината наградна игра„Фискална во рака – наградa без мака"

Нова ТВ - 01.12.2013

Од денеска почнува владината наградна игра со фискалните сметки „Фискална во рака – наградата без мака“. Граѓаните треба да соберат дваесет фискални сметки од кој било износ, да ги испратат на ...

„Фискална во рака – награда без мака“

Тера - 01.12.2013

Денеска почнува наградната игра со собирање на фискални сметки, што ја најави министерот за финансии Зоран Ставрески. Со 20 фискални сметки, без ограничување на вредноста, секој има право да ...

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Идивиди - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

А1 On - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Собирајте фискални сметки, од денеска стартува наградната игра на Владата

Фама - 01.12.2013

Од денеска и официјално започнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“. Со собирање на 20 фискални сметки од кој било износ, можете да играте за главната награда – стан и дуќан.

Стартува наградната игра со фискалните сметки

OhridNews - 01.12.2013

Секој граѓанин со собрани 20 фискални сметки од кој било износ може да учествува во наградна игра и да добие некоја од вредните награди што ќе ги доделува македонската влада.

Денеска почнува наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“

МКД - 01.12.2013

Денеска почнува наградната игра со собирање на фискални сметки, што ја најави министерот за финансии Зоран Ставрески. Со 20 фискални сметки, без ограничување на вредноста, секој има право да ...

ОД ДЕНЕС: Собирајте сметки за „Фискална во рака-награда без мака“

Телеграф - 01.12.2013

Со наградната игра и преку подигање на јавната свест кај граѓаните Владата ќе ја зајакнува фискализацијата Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во ...

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Денешен - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Стартува наградната игра "Фискална во рака-награда без мака"

Вечер - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра "Фискална во рака-награда без мака", која стартува денеска.

Собирајте фискални сметки, почнува владината лотарија

А1 On - 01.12.2013

Од денес стартува владината наградна игра „Фискална во рака – наградата без мака“. За учество треба да соберете 20 фискални сметки, без разлика на износот и да ги испратите на адресата на Државната ...

Почнува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Канал5 - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, што почнува од денеска.

Наградната игра „Фискална во рака – наградата без мака“ почнува од денеска

+инфо - 01.12.2013

Владината наградна игра со фискалните сметки „Фискална во рака – наградата без мака“, почнува од денеска. Според „правилата“ на играта, граѓаните треба да соберат дваесет фискални сметки од кој било ...

“Фискална во рака – награда без мака„ започнува денеска - Собирајте ги фискалните!

Сител - 01.12.2013

Денеска започнува наградната игра со собирање на фискални сметки. Се што треба да направите е да соберете 20 со било кој износ и да учествувате во трката за стан, дуќан или автомобил.

Со фискални сметки до автомобил и дуќан - започнува наградната игра на Владата

Press24 - 01.12.2013

Официјално од денеска започнува наградната игра која ја организира македонската Влада, „Фискална во рака-награда без мака“. За да учествувате во наградната игра треба да соберете 20 фискални сметки ...

Стартува наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“

Курир - 01.12.2013

Со собирање 20 фискални сметки од кој било износ, граѓаните ќе може да учествуваат во наградната игра „Фискална во рака-награда без мака“, која стартува денеска.

Стартува наградната игра „Фискална во рака – награда без мака“

Либертас - 01.12.2013

Од денеска почнува владината наградна игра со фискалните сметки „Фискална во рака – наградата без мака“. Граѓаните треба да соберат дваесет фискални сметки од кој било износ, да ги испратат на ...