TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Французинката Одри Азуле е нов генерален директор на УНЕСКО

+инфо - 10.11.2017

Поранешната министерка за култура на Франција Одри Азуле, избрана е за генерален директор на УНЕСКО. Поранешната министерка за култура на Франција Одри Азуле, избрана е за генерален директор на УНЕСКО на Генералната конференција на организацијата.

Французинката Одри Азуле - нов генерален директор на УНЕСКО

Сител - 10.11.2017

Поранешната министерка за култура на Франција Одри Азуле, избрана е за генерален директор на УНЕСКО на Генералната конференција на организацијата, За Азуле гласаа 131 од учесниците на сесијата на Генералната конференција, а 19 беа против.

Французинката Одри Азуле – нов генерален директор на УНЕСКО

Алсат-М - 10.11.2017

Поранешната министерка за култура на Франција Одри Азуле, избрана е за генерален директор на УНЕСКО на Генералната конференција на организацијата, За Азуле гласаа 131 од учесниците на сесијата на Генералната конференција, а 19 беа против.

Французинката Одри Азуле - нов генерален директор на УНЕСКО

еМагазин - 10.11.2017

Поранешната министерка за култура на Франција Одри Азуле, избрана е за генерален директор на УНЕСКО на Генералната конференција на организацијата. За Азуле гласаа 131 од учесниците на сесијата на Генералната конференција, а 19 беа против.

Французинката Одри Азуле – нов генерален директор на УНЕСКО

Канал 77 - 10.11.2017

Поранешната министерка за култура на Франција, Одри Азуле е избрана за генерален директор на УНЕСКО на Генералната конференција на организацијата. За Азуле гласаа 131 од учесниците на сесијата на Генералната конференција, а 19 беа против.