TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

В недела пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје

Макфакс - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, во недела, во период од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...

Важно за Скопје: во недела има трка, сообраќајот ќе се пренасочува

Вечер - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, во недела во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...

Скопје: Во недела пренасочување на сообраќајот, еве каде ќе се движат автомобилите и автобусите

Курир - 10.11.2017

Автобусите кои ги опслужуваат линиите со број 50, 57 и 59 од Битпазар ќе се движат право по булеварот Кочо Рацин и улицата Кирил и Методиј и ќе продолжат по својата траса. Во обратна насока ќе се движат по улицата Даме Груев (зад зградата на ...

В недела пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје поради атлетска улична трка

А1 On - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, на 12 ноември 2017 година (недела), во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, ...

В недела пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје

Денар - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната атлетска улична трка во централното градско подрачје, в недела, во период од 16 до 17 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11 Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие Чуповски до ...

В недела пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје поради атлетска улична трка

Орбис - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, на 12 ноември 2017 година (недела), во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, ...

В недела пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје

Sky - 10.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната атлетска улична трка во централното градско подрачје, в недела, во период од 16 до 17 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11 Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие Чуповски до ...

В недела пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје

Точка - 11.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната атлетска улична трка во централното градско подрачје, в недела, во период од 16 до 17 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11 Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие Чуповски до ...

Утре пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје поради одржувањето на Атлетска улична трка

Скопје инфо - 11.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, во недела во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...

Утре пренасочување на сообраќајот во центарот на Скопје поради одржувањето на Атлетска улична трка

Exclusive.mk - 11.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, во недела во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...

В недела пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје

Скопје24 - 11.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната атлетска улична трка во централното градско подрачје, в недела, во период од 16 до 17 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11 Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие Чуповски до ...

Денеска пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје...

Н.Македонија - 11.11.2017

Денеска пренасочување на сообраќајот во централното градско подрачје Поради одржувањето на традиционалната атлетска улична трка во централното градско подрачје, денеска, во период меѓу 16 до 17 часот затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11 ...

Пренасочување на сообраќајот во Скопје поради атлетска улична трка

Newsroom - 12.11.2017

Поради одржувањето на традиционалната „Атлетска улична трка“ во централното градско подрачје денеска, во периодот од 16:00 до 17:00 часот, затворени за сообраќај ќе бидат: улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...

Поради Атлетска улична трка денеска ќе биде пренасочен сообраќајот во центарот на Скопје

еМагазин - 12.11.2017

По ради одржувањето на традиционалната Атлетска улична трка во централното градско подрачје, денеска во периодот од 16:00 до 17:00 часот затворени за сообраќај ќе бидат улицата 11.Октомври од крстосницата кај Црвен крст, преку улицата Димитрие ...