TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СПОДЕЛУВАЈТЕ! Да помогнеме на малиот Антонио да ја победи леукемијата

Турлитава - 10.11.2017

Малиот храбар Антонио Мавров се бори против лимфоидна леукемија. Неговото семејство апелира на сите кои можат да помогнат за да се оствари лекување на Антонио во ...

На малиот Антонио кој има леукемија му е потребна нашата помош

еМагазин - 09.11.2017

Малиот Антонио Мавров од Струмица има лимфоидна леукемија. Неговата фамилја ги повикува сите лица и фирми кои се во можност да помогнат да се овозможи лекување на Антонио во ...