TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

+инфо - 14.11.2017

Освежувањето на фасадите ќе значи и користење на нови градежни материјали кои се со високи еколошки стандарди. Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во ...

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Фактор - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

еМагазин - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.

Студенти по архитектура ќе ги разубавуваат фасадите на Цементарница УСЈЕ

Локално - 14.11.2017

Цементарница УСЈЕ и Архитектонскиот факултет од Скопје објавија конкурс за обнова на фасадните површини на објектите и инсталациите во сопственост на компанијата. Право на учество имаат студентите по архитектура од сите студентски години.