TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Jeep® Compass пристигна во салонот на Аутомобиле СК

Точка - 10.11.2017

Aутомобиле СК ја збогати својата гама со комплетно новиот Jeep® Compass. Oтсега страсните љубители на приемиум автомобили имаат можност и одблиску да уживаат во овој нов компактен SUV. Tрадицијата на Jeep® за најдобри во класата 4х4 off-road ...

Новиот Jeep® Compass проистигна во салонот на Аутомобиле СК

+инфо - 10.11.2017

Jeep® Compass е на располагање во една бензинска верзија со мануелен менувач и три дизел верзии, достапни со мануелен и со автоматски менувач. Aутомобиле СК ја збогати својата гама со комплетно новиот Jeep® Compass.

(ФОТО) Новиот Jeep Compass пристигна во салонот на Аутомобиле СК

еМагазин - 10.11.2017

Aутомобиле СК ја збогати својата гама со комплетно новиот Jeep Compass. Oтсега страсните љубители на приемиум автомобили имаат можност и одблиску да уживаат во овој нов компактен SUV. Tрадицијата на Jeep за најдобри во класата 4х4 off-road ...

Новиот Џип Компас пристигна во салонот на Аутомобиле СК...

Н.Македонија - 10.11.2017

Новиот Џип Компас пристигна во салонот на Аутомобиле СК Аутомобиле СК ја збогати својата гама со комплетно новиот „Џип Компас“ (Jeep Compass). Отсега страсните љубители на приемиум автомобили имаат можност и одблиску да уживаат во овој нов компактен ...