TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Захарова: Загрижени сме поради генетските студии на Пентагон

Орбис - 09.11.2017

Официјална Москва е загрижена поради студиите со генетски материјал кој што ги собира Пентагон од руски граѓани на територијата на Русија, изјави портпаролката на руското МНР, Марија Захарова.

Захарова: Многу сме загрижени поради тоа што Пентагон собира руски генетски материјал

Алфа - 09.11.2017

Москва е загрижена поради студијата на Пентагон, во рамки на која прибира генетски материјал од руски граѓани на територијата на Русија, изјави денеска портпаролката на Министерството за надворешни работи Марија Захарова.

Захарова: Загрижени сме поради генетските студии на Пентагон

А1 On - 09.11.2017

Официјална Москва е загрижена поради студиите со генетски материјал кој што ги собира Пентагон од руски граѓани на територијата на Русија, изјави портпаролката на руското МНР, Марија Захарова.

Захарова: Многу сме загрижени поради тоа што Пентагон собира руски генетски материјал...

Н.Македонија - 09.11.2017

Захарова: Многу сме загрижени поради тоа што Пентагон собира руски генетски материјал Москва е загрижена поради студијата на Пентагон, во рамки на која прибира генетски материјал од руски граѓани на територијата на Русија, изјави денеска ...

Русија загрижена поради тоа што Пентагон собира руски генетски материјал

еМагазин - 09.11.2017

Москва е загрижена поради студијата на Пентагон, во рамки на која прибира генетски материјал од руски граѓани на територијата на Русија, изјави денеска портпаролката на Министерството за надворешни работи Марија Захарова.