TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влатко подготвен за Сунчане скале

MMM.com.mk - 20.06.2012

Иако во моментов е акутелен со синглот Лето, Влатко Илиевски ја лансира песната со која ќе го видиме на фестивалот Сунчане скале, кој се одржува во Херцег Нови.

Дани се враќа во најголемите жештини

Утрински - 20.06.2012

По тримесечно отсуство, поп-пејачката Даниела Димитровска-Дани одново се враќа на сцената со нов сингл, видео и најава за патување во Каиро.

Нова песна, ново видео, Дани ни се враќа комплетно нова

Точка - 19.06.2012

Дани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео. После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.

Нова песна, ново видео, Дани се враќа комплетно нова

Радио Фортуна - 20.06.2012

Д ани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео.После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.

Дани е блиску до себе...

MMM.com.mk - 20.06.2012

Дани повторно актуелна со нов сингл, а наскоро и ново видео. После тримесечното отсуство од јавноста, се појавува со нов сингл.