TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Афродизијак и витаминска бомба

ЗаЗабава - 29.07.2010

Дали знаевте дека индискиот орев содржи пет пати повеќе витамин Ц од портокалот? Индискиот орев изобилува со... ... поли-незаситени масни киселини, протеини, целулоза, витамините Е, К и Б1, магнезиум ...