TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таксени марки за пасош преку СМС

Утрински - 14.04.2010

Таксените марки што се задолжителни при поднесување барање за издавање пасош или возачка дозвола можат да се плаќаат и преку СМС-порака испратена на бројот 144 166.

Плаќање такса за пасоши преку СМС

Дневник - 13.04.2010

Кликни на сликата за целосна верзија Граѓаните што аплицираат за вадење пасоши и за возачки дозволи, таксените марки ќе може да ги плаќаат и преку СМС-пораки на 144166 со префикс ...

Наплата на таксени марки и преку СМС

Вечер - 13.04.2010

Граѓаните ќе можат плаќањето на таксените марки, задолжителни при аплицирањето за патни исправи и возачки дозволи, да го сторат и преку СМС-порака на телефонскиот број 144166 (со ...

ИТ.мк: МВР воведе плаќање на таксена марка преку СМС порака

IT.com.mk - 13.04.2010

Министерството за внатрешни работи стартува нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксени марки за патни исправи и возачки дозволи преку СМС

Inpress - 13.04.2010

Скопје, 13. април (ИНПРЕС) Управните служби при МВР стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксените маркички ќе се купуваат преку мобилен

Канал5 - 13.04.2010

МВР стартува со нова услуга. Таксените марки за пасоши и возачка дозвола ќе можат да се плаќаат со испраќање СМС порака од мобилен телефон.

МВР воведува плаќање на таксени марки преку СМС

Макфакс - 13.04.2010

Управните служби при Министерството за внатрешни работи стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

МВР воведува плаќање на таксени марки преку СМС

МРТ - 13.04.2010

Управните служби при Министерството за внатрешни работи стартуваат со нова услуга за граѓаните кои аплицираат за вадење патни исправи и возачки дозволи.

Таксените марки за пасош и возачка ќе се плаќаат и преку СМС

Нетпрес - 13.04.2010

Таксените марки кои се задолжителни при поднесување на барање за издавање на пасош или возачка дозвола отсега ќе можат да се плаќаат и преки СМС порака преку мобилен телефон на ...