TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Wednesday, Dec 13 at 19:00h - 23:00h

Next month

GUESTS

1Kinterested
551going
124invited

Details


Не ја пропуштај претпремиерата на еден од најочекуваните филмови оваа година!

„Војна на ѕвездите: Последниот џедај“ ни доаѓа во среда, 13. декември во 19:00 часот.

Откако „Војна на ѕвездите: Силата се буди“ во 2015 година го освои светот, во новото поглавје сагата продолжува со Реј и нејзиното епско патување заедно со Фин, По и Лук Скајвокер.
Сите фанови кои сакаат меѓу првите во Македонија да го погледнат осмото продолжение на Војна на ѕвездите, имаат прилика тоа да го направат веќе на 13. декември во 19:00 часот!

Билетите се пуштени во продажба. Силата нека биде со тебе!

Те чекаме на претпремиера, подготвивме многу изненадувања за оваа вечер, детали наскоро :)