TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Automedia

Opel Senator пред 40 години им ги мрсеше конците на Mercedes & Co

Automedia - 17.08.2017

Opel никогаш не бил премиум марка, но честопати се вмешувал успешно во највисоката автомобилска лига. Opel Senator е последниот голем модел од Риселсхајм што постигнувал солидни продажби и уживал висока почит.

Стари легенди добиваат нова младост со електричен погон

Automedia - 17.08.2017

Мала британска работилница дава голем придонес за утрешната мобилност – едноставно поврзувајќи ја со минатото. Тие ги префрлуваат гласните и нечисти стари автомобили на електричен погон. Повеќето од нивните автомобили стануваат многу побрзи по ...

2 поврзани вести »