TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Авто Магазин

Поглед во кристалната кугла на Volvo Trucks

Авто Магазин - пред: 14 часа

Како компанија Volvo отсекогаш бил предводник на технологиите, посебно безбедносните. Затоа и целата наша програма започна со ветувањето дадено од директорот за регионот Роберт Гроздановски, кој кажа дека цел им е нивните возила во иднина да не ...

Предизвик со технологиите на иднината

Авто Магазин - 20.10.2017

Volkswagen развива електричен болид кој рушејќи рекорди на Pikes Peak International Hill Climb треба да докаже дека иднината лежи во електричните возила, не само на автомобилите туку и сопствената, на марката, која тежнее да биде најголем ...

3 поврзани вести »

Volvo во „вистинското“ руво

Авто Магазин - 20.10.2017

Во последниве години Volvo драстично го смени својот имиџ - круна на сé е елегантниот и спортски Polestar 1 . На радост на љубителите на марката, иако има и такво кои жалат за носталгичните времиња кога шведските автомобилите важеа за робусни, ...