TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизнис Вести

Граве осигурување одбележува 10 години на македонскиот пазар

Бизнис Вести - 26.05.2017

Под мотото „Го славиме животот“ на 26-ти мај осигурителната компанија „ГРАВЕ“ ја одбележа својата 10-годишнина откако е присутна на македонскиот осигурителен пазар. Основана во 2007 година па сѐ до денес, компанијата Граве осигурување а.д.

12 поврзани вести »

Автономните автомобили ќе бидат новото поле за реклама

Бизнис Вести - 26.05.2017

Големите рамни екрани во автономните автомобили ќе создадат нови полиња за реклама и ќе привлекуваат приходи за автомобилските производители. Ова го изјави Џонатан Јунгвирт – раководител на дигиталниот оддел на Volkswagen, за време на конференцијата ...