TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CARClub

BMW го претстави M8 GTE „тркачот“ пред серискиот автомобил во Франкфурт

CARClub - 22.09.2017

Тркачките GT модели се базирани на сериски автомобили, но BMW побрза да го претстави новиот M8 GTE пред неговата сериска изведба. Новиот M8 GTE ќе ги замени тркачките модели M6 GTLM и Z4 GTE и ќе се натпреварува на трките за издржливост како 24 часа ...

HAGEN германските акумулатори пристигнаа во Македонија

CARClub - 22.09.2017

HAGEN е германски производител на акумулатори под капата на познатиот бренд EXIDE, а од неодамна производите од овој бренд се достапни и кај нас. Компанијата HAGEN постои и произведува батерии од далечната 1910-та година.