TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IT.mk

Гејминг новости од минатата недела #30

IT.mk - пред: 22 часа

Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, триесетто издание. Во чест на триесеттиот извештај за гејминг новости ( уредничка забелешка: огромна благодарност до ...

ИТ Настан: CareerLaunch Talks – 7 говорници кои ќе ве натераат да започнете нова кариера

IT.mk - пред: 22 часа

IT.mk е медиумски спонзор на CareerLaunch, текстот е ПР текст на Career Launch. CareerLaunch е место кадешто ќе го најдеш одговорот на прашањето „Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?” На 5-ти и 6-ти мај, петок и сабота во Универзитетска Библиотека ...

Финансирање на бизнисот преку Фондот за иновации и технолошки развој

IT.mk - 29.04.2017

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) е државна институција која обезбедува финансиска поддршка за македонски претпријатијата, наменета за развој на нови или значително подобри производи или услуги од тие што се нудат на пазарот.