TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Karas4training

Акаи - најмоќната бобинка во светот

Karas4training - 23.11.2017

Сите бобинки во светот се силно оружје на природата спакувани во минијатурни големини. Изобилуваат со мноштво хранливи материи и се наоѓаат во исклучително еколошки предели. Меѓу сите нив се чини дека една мала темно-пурпурна бобинка од срцето на ...