TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ladybook

Трикови за убавина кои треба да ги знаете

Ladybook - 20.10.2017

Секоја дама посветува внимание на својата убавина, но сигурно и на вас понекогаш ви се случува да немате доволно време за да си посветите на себеси. Поради тоа, за да си го олесните животот, а секогаш да изгледате убаво и средени, еве неколку ...

Добротворна трка - Донирај за луѓето кои живеат со ХИВ

Ladybook - 20.10.2017

Подготвени да трчате 5 километри? Со вашето учество вие донирате за луѓето кои живеат со ХИВ. Ве повикуваат сите љубители на спортот на 29 октомври 2017, недела, од 11 часот, да се пријават на Дурекс добротворна трка, да се пријават со бројче и да ...

7 поврзани вести »