TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Високи Октани

GAME OF THRONES: Кои автомобили би ги возеле ликовите од популарната ТВ серија?

Високи Октани - 17.11.2017

Javier Oquendo е човекот кој не носи во светот на фантазијата, замислувајќи кои автомобили би можеле да ги возат ликовите од ултра популарната ТВ серија Javier Oquendo е човекот кој не носи во светот на фантазијата, замислувајќи кои автомобили би ...

КОЈ Е ПОБРЗ: Tesla Model S P100D или McLaren 720S на 400 метри?

Високи Октани - 17.11.2017

Motor Trend стави на црта два лути ривали – Tesla S P100D и McLaren 720S Кога е Teslа во прашање, тогаш мораме да бидеме подготвени за секакви изненадувања, особено ако станува збор за трка на кратка патека.

MERCEDES G500 4×4²: Монструозниот Lord Hans за пат околу светот

Високи Октани - 17.11.2017

Пред нас е најновиот жесток проект на Јон Олсон со моќ од дури 800кс Пред нас е најновиот проект на Јон Олсон, кој е помеѓу останатото, познат и по своите жестоки автомобилски преработки. По Rolls Royce, неколку модели на Lamborghini и Audi RS6, на ...