TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Орбис

Во Битола одбележана 16 годишнината од загинувањето на македонските бранители кај Вејце

Орбис - 28.04.2017

Денеска во Битола се одбележа 16-годишнината од настанот во с. Вејце каде што загинаа и бранители од Битола и битолско. Bрој делегации денес им оддадоа почит и положија свежо cвеќе пред споменикот во кругот на СВР Битола, како и на споменикот на ...