TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Орбис

Ќе се пренаменат 1,6 милијарда денари од буџетот за враќање долгови

Орбис - 18.11.2017

Собранието на Република Македонија со 51 глас „за“, ниту еден „против“ и 25 „воздржани“ денеска ја усвои одлуката за прераспределба на 1,6 милијарда денари меѓу буџетските корисници на централната власт и меѓу фондовите.

25 поврзани вести »

„Комити“ ги канат сите поддржувачи на Вардар на прослава по повод 30 години постоење

Орбис - 18.11.2017

Навивачката група „Комити“ ја информира јавноста дека од денеска во 16 часот почнува официјалниот дел на прославата на 30-годишниот јубилеј од формирањето на најголемата навивачка групација на македонската сцена и 70-годишниот јубилеј на ФК Вардар.

117 поврзани вести »