TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Призма

Приказна за историјата

Призма - пред: 1 час

Една од најстарите вистини за вистината отприлика вели дека вистината е она што ќе се договориме. А не она што навистина се случило. Познати се случаи кога сосема независни сведоци на сообраќајна несреќа даваат сосема различни верзии за случајот.

2 поврзани вести »