TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје инфо

Македонија без возови, железничарите штрајкуваат

Скопје инфо - 12.12.2017

Железничкиот товарен сообраќај во Македонија е во целосен прекин од вчераутро , а од полноќ и патничкиот железнички сообраќај. Вработените во МЖ Транспорт АД Скопје се во штрајк бидејќи се незадоволни од доцнењето на вториот дел од платата за ...

46 поврзани вести »