TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Телма

Франција избира нов претседател

Телма - 23.04.2017

Французите денеска бираат нов претседател но нивниот избор ќе се одрази не само на иднината на Франција, туку и на Европската унија. Од 11 кандидати четворица имаат реални шанси да влезат во вториот круг, но јасен фаворит нема.

41 поврзани вести »