TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Глас на Америка

Катастрофална состојба во македонските затвори

Глас на Америка - 18.10.2017

Комитетот за превенција од тортура, нечовечко или понижувачко постапување или казнување, како тело на Советот на Европа, Народниот правобранител и Хелсиншкиот комитет ја споделуваат оценката за неминовноста од итна промена на условите во ...

Жестоки преговори за ревидирање на НАФТА

Глас на Америка - 18.10.2017

Преговорите продолжуваат следниот месец во Мексико Канадскиот министер за надворешни работи рече дека се неконвенционални и загрижувачки предлозите на преговарачката маса во време кога САД, Мексико и Канада го ревидираат Договорот за слободна ...