TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Република

Четвртиот Конгрес на оториноларингологија со меѓународно учество ќе се одржува во Охрид

Спектра ТВ - 27.05.2017

Од 1 до 4 јуни во Охрид ќе се одржи Четвртиот Конгрес на оториноларингологија со меѓународно учество. Настанот е во организација на Здружението на лекари по оториноларингологија на Македонија и Универзитетската клиника за оториноларингологија.