TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје

Континуирано чистење на отворените одводни канали во општина Илинден

Курир - 12.12.2017

Во населба Илинден, во рамките на реализацијата на Проектот чистење, нивелирање и одржување на отворените одводни канали на територијата на општина Илинден, во тек е машинско чистење на Главниот канал-Горна зона во должина од 500 метри.

ФОТО: Скопјанец направи неверојатен егзибиционен потег на Матка

Курир - 12.12.2017

Младиот скопјанец Мартин на 7-ми месецов изведе неверојатен егзибиционен потег на Матка. Одењето по јаже, што се смета за еден од најекстремните спортови во светот, го предизивика младиот скопјанец.

Фото: Скопјанец одеше на јаже на висина од 30 метри на Матка

Press24

Скопјанец одеше на јаже на висина од 30 метри на Матка (фото)

Скопје инфо

Мартин од Скопје направи неверојатен егзибиционен потег на Матка

Сител

Скопје24

5 поврзани вести »