TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#1
Станав, истрчав 5км, го прошетав кучето, се напив смуТ/Ди, помогнав на непознат, се истуширав и со насмевка идам на раб.
Вие, како лажењето?
10ReTweets42Favorites·Details
#2
Кога ќе го сретнеш Вистинскиот човек, повеќе не се откажуваш од него. Едноставно.
17ReTweets28Favorites·Details
#3
Не е проблем човек да лета, проблем е да слета
3ReTweets3Favorites·Details
#4
Kaci se na skele, na kur moze sekoja.
5ReTweets15Favorites·Details
#5
делегацијата на ЕУ вели ќе сме ги изгубиле ИПА фондовите. Нига, изгубивме смисла за гласање, буџет, иднина, суд, правда, хумор, живот. факоф
3ReTweets21Favorites·Details
#6
Некои луѓе се родени да газат по трње и да стигнат на целта изгребани, со насмевка и гордо крената глава.
На нив им се поклонувам.
3ReTweets5Favorites·Details
#7
Во Индија ќе беше светост, краво една
3ReTweets7Favorites·Details
#8
Не ме гледај дојди да се гушкаме.
#Доброутро https://t.co/jMejrAEfIO
4ReTweets14Favorites·Details
#9
Кога ќе ја промашиш љубовта, си промашил многу повеќе од тоа што до тогаш во животот си погодил...
#ДоброУтро
4ReTweets13Favorites·Details
#10
Те боли...
Градиш ѕидови околу себе да се заштитиш.
Се затвараш во своја тврдина.
Но изгради и мал мост,мал влез за мала надеж и светлина.
3ReTweets10Favorites·Details