TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#1
Сакам да се вратам во средно и со симпатијата да се шмекаме на голем одмор.
39ReTweets72Favorites·Details
#2
Почитуван министер @RobAlag

Во врска со 10 милиони денари за изградба на Спомен обележје на Тоше Проевски, би ви предложил парите да се пренаменат за Изградба на Регионалниот Рехабилитациски центар во Штип, кој би имал и сместувачки капацитет за возрасни лица со посебни потреби
36ReTweets59Favorites·Details
#3
Поздравете го градоначалникот на Општина Карпош и пренесете му дека со доаѓањето на #Живот во Карпош се развиваат многу начини на Крадење на елементи од спортската сала Партизан, која е ширум отворена
Преку мопед на 3 тркала https://t.co/pk2E6GzSUG
16ReTweets11Favorites·Details
#4
Преку Запрежно возило https://t.co/u7MjRbXZSO
7ReTweets3Favorites·Details
#5
Работи ко шанкер во кафич.
Ќе го ставаат шеф и мисли дека станал газда и се однесува лошо спрема колегите и се ги издава.
Ќе стане газда и мисли Господ е,се му се може и си гледа само за себе.
Секоја чест за чесните исклучоци и доста се вадиме на менталитетот,може да се смениме.
29ReTweets68Favorites·Details
#6
ОЧИ ЦРНИ ИСКОПАЈТЕ / https://t.co/OHSZhn7dqh
Од новиот албум на Горан Трајковски „Тешкиот глас на новите химни“.
27ReTweets28Favorites·Details
#7
Толку многу им верувам на луѓето, што многу често ми доаѓа сама шамар да си залепам.
24ReTweets52Favorites·Details
#8
2074 год
Која генерација си?
- Seen
26ReTweets66Favorites·Details
#9
Се искарав со жена ми и сега не збориме.
-Аман бе, зошто?
За да не се скараме пак.
21ReTweets44Favorites·Details
#10
Како до љубов во три чекори:
1.Не
2.Се
3.Вљубувај
21ReTweets38Favorites·Details