TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#92
Уште 2 туширања и ете ја Нова година.
0ReTweets5Favorites·Details
#93
Мирис на мрша лебди во воздухот, се осеќа во уста... Вистинска некропола
0ReTweets5Favorites·Details
#94
Може еден ваков. 🎅🤶 https://t.co/9JzHCDI9NL
0ReTweets5Favorites·Details
#95
Брат за брат, лихвар за пари
0ReTweets5Favorites·Details
#96
Ради едно куче што нападнало сега треба сите кучиња да се отрујат?
Ви ебам мозокот заостанат, неписмени говеда.
0ReTweets5Favorites·Details
#97
Заљубеноста ве држела будни во 2 по полноќ, мене предметов не само што ме држи будна него срцево во грло ми го донесе и ми предизвика хиперацидитет, метеоризам и пулсирачка мигрена. Медицино , дали тоа значи дека сум тешко заљубена во тебе?
0ReTweets5Favorites·Details
#100
кај немирни мисли, сон не доаѓа
0ReTweets5Favorites·Details