TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#11
неготинци и сите кои че се најдите у неготино периодот
помините кај Гага, она е одлична за дружба и купите си честитка за да ги израдувате најблиските https://t.co/mQEzraeI4N
12ReTweets20Favorites·Details
#12
Уште се будам у ноќта дали ја премотав касетата за враќање у видеотека
8ReTweets32Favorites·Details
#13
Ебати жената ако:
-сама не заработила за фустан и чевли
-не знае ништо да зготви
-за технологија по дома и фали машка рака
23ReTweets80Favorites·Details
#14
Top Tweets 2017
1.https://t.co/NqHBBf20Vm
2.https://t.co/5KseDX6TrS
3.https://t.co/vlIugzEvRk
4.https://t.co/hYcZiznEtf
5.https://t.co/Zap8ASm6qc
6.https://t.co/DfPviKQ5EX
7.https://t.co/UiCZdDecps
8.https://t.co/r02aQDYZ1e
9.https://t.co/xYZ4CzfRg8
10.https://t.co/zweGVIwmqE
---
6ReTweets6Favorites·Details
#15
Понекогаш е подобро е да бидеш главна улога во својата самотија.
Отколку споредна улога во нечиј живот.
19ReTweets44Favorites·Details
#16
Кога надвор врне,а треба да идете до некое место обавезно го зимате чадорот. После престанува да врне и вие го заборавате чадорот на истото место каде што се биле зашто веќе немате потреба.Така и некои луѓе се однесуваат со вас. Кога ќе немаат потреба веќе од вас ве забораваат.
16ReTweets53Favorites·Details
#17
Можете ли? Или тешко? https://t.co/JSwk84zvHw
14ReTweets31Favorites·Details
#18
Сега ми се јави јове, водам во сите рурални средини како илинден, аеродром, сопиште, чашка... секаде каде што се одгледува добиток.
6ReTweets42Favorites·Details
#19
Све е удрено на курварл’к.
9ReTweets25Favorites·Details
#20
"Ким утре ќе го шокира светот: Ќе ја лансира најмоќната ракета". Ич не се плашам, сигурно и таа е направена цела од пластика како нејзе.
5ReTweets6Favorites·Details