TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#31
Многу лоша идеја е да имам пристап до автомат со храна во доцните ноќни часови. Сите пари си ги остајв....
0ReTweets9Favorites·Details
#33
Албанија, Англија, Аргентина...
Директорчево ги шета државиве по азбучен ред, во бизнис класа и #СоНашиПари ✈️ https://t.co/lvas0J0QAA
2ReTweets3Favorites·Details
#34
Кому се' уште не му е јасно за нет неутралноста.
Интернет од 1980-ти досега беше третиран како јавно добро.
Ист за секој.
Од денес во Америка (каде се главните нет сервери), корпорации одлучуваат што добиваш како инфо прво, а што второ.
1ReTweets5Favorites·Details
#35
Дрисла си гори
Магла си створи!
Не отру тој отпад медицински
2ReTweets2Favorites·Details
#37
Чао за нет светот што досега го знаевме.
Досега мислевте дека ви перат мозок?
Добредојдовте во свет во кој тек сега секоја информација до вас некој ја платил за да ја добиете.
Целно.
Браво за хероите што со години се бореа против ова, како @EFF :*
За жал, не успеаја.
2ReTweets2Favorites·Details
#38
Месото ми го јадете со риплаиве дечки
2ReTweets2Favorites·Details
#39
Добро утро. Петок е мора да е добро
0ReTweets7Favorites·Details
#40
Малку намалено од вчера, ама сеуште многу високо.
Полека умираме:
Центар
PM 10
222/50
PM 2.5
85/25
Карпош
PM 10
300/50
PM 2.5
132/25
Лисиче
PM 10
177/50
2ReTweets1Favorites·Details