TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#41
Дoбрo Утрo ! https://t.co/aZWad52Km6
5ReTweets20Favorites·Details
#42
Се надевам дека во локалите каде се пуши на келнерите ќе им биде наложено да носат заштитни маски, од овие заштита при работа службите.
7ReTweets22Favorites·Details
#43
многу интересно како вмровци вработени во државни институции со договор на определено изминативе 5-6 месеци интензивно се селат низ еу
4ReTweets6Favorites·Details
#44
8ReTweets41Favorites·Details
#45
Ќе може сегде да се пуши, ако не ви смета воланот
5ReTweets13Favorites·Details
#46
,,Матната вода најдобро се чисти кога ќе ја оставите на мир"
(Алан Вотс)
5ReTweets7Favorites·Details
#47
А ние да ја блокираме државава? https://t.co/w1ozdmtX4U
3ReTweets5Favorites·Details
#48
@pikabu00 @Natemago Плус, многу е тешко во закон да дефинираш „биртија“ :))

Член 23
„Биртија“ е секој објект во ко… https://t.co/wfRTNQjV9I
3ReTweets5Favorites·Details
#49
Какви анализи, каков економски импакт, какви права на пушачи. Пушењето е тоа што е вишок во приказната. Точка.
7ReTweets28Favorites·Details
#50
Дечки, Ветеринарница е сега и на твитер, па заследете :)
@veterinarnica 😺
7ReTweets22Favorites·Details