TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#51
пред да објавите твит консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт за индикациите, ризикот од употреба и несаканите дејства
6ReTweets14Favorites·Details
#52
Ај уште еднаш насмевни се, убаво ми е.
3ReTweets7Favorites·Details
#53
Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko https://t.co/8vjAOczMmX via @YouTube
#СподелиYUбаладисо@oltovski
3ReTweets6Favorites·Details
#54
Не се плаши никогаш. Тука сум јас спремен да го примам сиот оган за тебе. Да не ми трепне окото на сета болка за твојата среќа.
5ReTweets11Favorites·Details
#55
30 години американците владеат со Балканот. 30 години во мизерија живееме. Прогрес ќе носеле куртоните. ИШ!
3ReTweets11Favorites·Details
#56
у кафич кога ќе ми речат 'имаме само Даб' https://t.co/Xx3TsaKOGo
4ReTweets18Favorites·Details
#57
Скопје е предвиден за 200к, а не за 900к популација.
Скопје е во котлина.
Скопје е изграден од градежна мафија а не архитекти. Скопје стана 2014 а не 2050.
Чао Тифани!
5ReTweets10Favorites·Details
#58
Уште преведувате твитови бе?
3ReTweets18Favorites·Details
#59
Само сети се дека постои некој кој е повеќе од задоволен и со помалку од она што го имаш ти.
3ReTweets12Favorites·Details
#60
Македонци, чукнете тоа лејките. https://t.co/qxsueHlZpb
8ReTweets12Favorites·Details