TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#61
Во секој град оставив дел од себе...
Низ уличките, копнеж.
Низ воздухот, надеж.
Во секој поглед на незнаен странец, среќа.
За кога ќе поминеш, во се да ме препознаеш...
Да речеш-Чекај ме! Доаѓам кај тебе...и да се насмевнеш, а никој да не знае...никој среќата да не ти ја украде. https://t.co/2nluvXWEng
8ReTweets31Favorites·Details
#62
fyrom's most punchable face https://t.co/7bPSVRQqHR
8ReTweets44Favorites·Details
#63
глуп народ. ако више си решил да фрлаш отров, фрлај го пред собрание, во форма на банкноти. виебам тоа болесниците
3ReTweets4Favorites·Details
#64
Променете ги вашите мисли и ќе можете да го промените целиот свет - Норман Винсент
9ReTweets18Favorites·Details
#65
СТОП НА ФРЛАЊЕТО ОТРОВ ЗА КУЧИЊАТА ВО КАРПОШ https://t.co/rBXCkV6YOE
9ReTweets9Favorites·Details
#66
Хендикеп ... 😱😱😱😱 https://t.co/2ulDGKGQS4
8ReTweets18Favorites·Details
#67
Личноста која ве сака со дела во најтешкото, ете таа не се заборава.
10ReTweets19Favorites·Details
#68
како за понеделник сабајле доста муниција испукав :-)
11ReTweets20Favorites·Details
#69
Многу сте слатки заедно, особено слатки ве прави тоа што и двајцата сте ружни и никој не верувал дека некогаш ќе фатите дечко/женска.
7ReTweets22Favorites·Details
#70
Повеќе од животни сакам луѓе што повеќе сакаат животни него луѓе
4ReTweets10Favorites·Details