TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#71
Постои уште еден сон да ми се оствари, а тоа е да се будам секое утро покрај тебе...💕

#ДоброУтро ☕🍪 https://t.co/GXUbl6J4fP
4ReTweets5Favorites·Details
#72
Сочувствувам со сите што работат “грижа на корисници.” Челични живци се тоа, потопени со антидепресиви.
4ReTweets15Favorites·Details
#73
Минатогодишните "Да се реши загадувањето ОДМА!!!!1" твитерџии be like: https://t.co/n24CtzmxsI
8ReTweets20Favorites·Details
#74
Турам дрва во ќумбето. Во другата соба топам пластика. Надвор внукот пали гуми. Палам цигара и влагам во Москвичот. Загадено у курац!
3ReTweets12Favorites·Details
#75
Без никакви ефекти сликано од тараса: https://t.co/64rIZGPNeC
5ReTweets31Favorites·Details
#76
Ве поздрави екологот Тунтев. https://t.co/bsxzQQ8RDh
4ReTweets6Favorites·Details
#77
Субвенционирано од @VladaMK
Флуид џендер граЏански 🤣🤣🤣 https://t.co/SOluT6pbqg
5ReTweets8Favorites·Details
#78
А бе Шарени еден твит бе нашиавте еден збор, да се напрви притисок на Град Скопје да се превземат одредени мерки. Лани уста не затваравте. Мамето ваше комформиситчко. Мрш!
5ReTweets10Favorites·Details
#79
Има нешто космички праведно сите да умреме од загадување.
3ReTweets5Favorites·Details
#80
субвенционирање за греење на струја на краток рок.
гасификација на долг рок.
ајт чао.
3ReTweets14Favorites·Details