TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#81
Која е позадината на тоа што се случуваше на 27-ми април!?
Проценките на Талат #Џафери. #Изјави, анализа, операцијата на 27-ми април "#ВоЦентар" со #ВаскоЕфтов #зз #сдсШ #ДолуХунта https://t.co/siIZSihAc2 via @YouTube
11ReTweets15Favorites·Details
#82
Е ова!!! Не гледаат ли службите ова? Ваму треба да се реагира! https://t.co/pUzwOH4pzu
4ReTweets6Favorites·Details
#83
Од #ПрашањаШтоМеМачат, како бре сите се нервирате за глупости? 🤔
4ReTweets7Favorites·Details
#84
на некој му е најбитно детето, на некој кучето, на некој дилдото
секој со своите приоритети, чил малку
5ReTweets28Favorites·Details
#85
Малку ми треба за многу да се изнервирам
9ReTweets27Favorites·Details
#86
IT сектор или меѓу народот познато како мајстори за компјутери
6ReTweets40Favorites·Details
#87
Нека пукнат душманите, мои се, среќни сме сите заедно.
P.S. Првото (горе црно куче) во двор ми беше затруено пред многу години. Јас ќе настрадав спасувајќи ја, еве не 15 години заедно. Инаку некој "многу совесен" ја фрли на улица за време летни одмори. https://t.co/PyZx6VfAO4
7ReTweets14Favorites·Details
#88
Извадете го курот од уста додека зборувате.
Ништо не се разбира шо сакате да кажете.

#КуропушениеНасекаде (not in a good way)
5ReTweets9Favorites·Details
#89
Треба да намалам со емотивното прилепување со луѓето, почнува да ми штети...
#Исповед
7ReTweets15Favorites·Details
#90
Од серијата "миленичето ми има ЕУ пасош, јас немам"
😐 https://t.co/Em5mvAY1dS
4ReTweets61Favorites·Details