TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#1
Да појаснам, иднината на РМ (младите) со врзани очи јаде паштета како куче, во емисија кај што главна награда е 5кг… https://t.co/zZVWOGLDLt
126ReTweets230Favorites·Details
#2
Ве молам за РТ

Се бара Луси! Последен пат е забележана кај полициската станица во Лисиче.
Инфо на 076 358 818 https://t.co/44ooZzWQ23
100ReTweets14Favorites·Details
#3
20:45ч Македонија - Шпанија

Колку голови ќе постигне Македонија на денешниот меч?

Типувај еднаш РТ еднаш.

За прв… https://t.co/RL7FaX1TEf
82ReTweets35Favorites·Details
#5
Хахахах - црногорски Снешко! Хахахаха https://t.co/OPtP6Tj6KP
51ReTweets196Favorites·Details
#6
Ние oд Битoлa кaј дa oдиме зa Вoдици? Кaј нaс учителкaтa гo фaти крстoт уште вечертa нa избoрите...
59ReTweets164Favorites·Details
#7
Ја мислам дека ракомето е измислен од некој како мене шо не можел да го погоде голо со нога па му пукне филмо и маане со рака.
43ReTweets172Favorites·Details
#8
Кутрево се наоѓа кај последна 5ка во Ново Лисиче.
РТ ве молам, мислам дека е изгубено, Сибирски самојед е. https://t.co/yj2TH3GHyq
27ReTweets9Favorites·Details
#9
Новиот МНТ се распаѓа....Спиј си народе во зимски сон.... https://t.co/hLTgPFsPXq
56ReTweets71Favorites·Details
#10
Децата од мојата улица го направиле труден за утре да ги пуштеле од дома да направат и дете снешко. :))) #MVP https://t.co/F9sjDhgiDJ
39ReTweets176Favorites·Details