TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#1
Hi guys, hope you can all take a look inside my tennis journey, battle with stroke and coma & I hope you can all retweet and let your fellow injured friends/family learn from this and never give up. I would be nothing without you guys, thanks for everything! https://t.co/oMd72610UH
193ReTweets360Favorites·Details
#2
Премиерот @Zoran_Zaev оствари средба со српскиот претседател @avucic: #Македонија и #Србија имаат заеднички интереси за кои се најавени повеќе иницијативи што ќе ја продлабочат соработката и пријателството. 🇲🇰🇷🇸

https://t.co/Au9MQ5wdb3 https://t.co/5I234kRpxt
124ReTweets182Favorites·Details
#3
Има девојки кои се ладни ко мраз,ама кога се гушнати од правилните раце тогаш многу брзо се топат.
89ReTweets208Favorites·Details
#4
Дали сте за директен тв пренос од судењата на високи државни функционери во насока на генерална превенција за криминал на сегашни и идни функционери. Pls RT.
69ReTweets32Favorites·Details
#5
Некои пијат,некои се дрогираат,а некои се заљубуваат.Секое убива на посебен начин.
63ReTweets139Favorites·Details
#6
"Повеќе би сакал да сум промашил во нешто љубејќи отколку да сум успеал во нешто мразејќи."
92ReTweets137Favorites·Details
#7
Не е логично да докажуваш на небитни дека ти се небитни во животот.
52ReTweets102Favorites·Details
#8
Moon Orbit Above Skopje. 😍 https://t.co/c46QZ4Ymxd
72ReTweets195Favorites·Details
#9
Не те болат спомените, те боли сегашноста.
58ReTweets108Favorites·Details
#10
"Можноста ќе се укаже во оној миг кога ќе одлучиш да се бориш."
68ReTweets107Favorites·Details