TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#91
Ако не сне го почуствувале ударот на љубовната болка, никогаш нема ни да научиме целосно да уживаме во љубовта која ни следи.
18ReTweets49Favorites·Details
#92
Понекогаш потребно е да се оддалечиш од некои личности за да видиш дали ќе те побараат и дали ги имаат истите чувства за тебе како ти што ги имаш кон нив. https://t.co/CSLgVjqVQE
12ReTweets19Favorites·Details
#94
Понекогаш пораките кои немаме храброст да ги пратиме,предизвикуваат поголема штета,баш заради тоа што не сме ги пратиле.
24ReTweets47Favorites·Details
#95
Даваме кога има кому да дадеме
Губиме кога има што да изгубиме
18ReTweets42Favorites·Details
#96
Jaс останувам во Македонија, каде лебарки ќе и прават друштво на мојата сопруга додека се пораѓа... https://t.co/8mYPYjKREY
18ReTweets39Favorites·Details
#97
Еве некој доктор албанец на мајка ми која работи во државна болница 30+г и се обраќал на албански и кога му кажала дека не го разбира и рекол дека нема потреба да и објаснува на Македонски од јануари сакала нејќела ќе морала да научи.
#ДојдеЖивот
29ReTweets52Favorites·Details
#98
Од "мене не може да ми се случи" си патиме.
15ReTweets38Favorites·Details
#99
Од #Македонија писменост добија СИТЕ ОВИЕ!
(+🇦🇱-со латиница)

Ете зошто ти приграбуваат историја.

#Alfabetit #22Nëntor #KongresiiManastirit https://t.co/Ips2L8DDSr
28ReTweets48Favorites·Details
#100
Колку секс лежи во еден поглед?
20ReTweets93Favorites·Details