TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#21
Сите сакаме да глумиме, само што сценариото ни е лошо.
35ReTweets61Favorites·Details
#22
На мачорчево, со неверојатен карактер, му бараме топол дом. https://t.co/0S7PGrVthC
38ReTweets49Favorites·Details
#23
Проблем секогаш одма се решава јер подоцна станува главоболка.
37ReTweets76Favorites·Details
#24
Ајде другари! https://t.co/oR1o9pzuTW
23ReTweets7Favorites·Details
#25
"Обиди се да ги разбереш луѓето. Ако имате разбирање меѓу себе ќе се запознаете. Кога добро познаваш некого речиси секогаш го засакуваш."
33ReTweets54Favorites·Details
#26
Се искомплексирале до бесвест ти памет им бараш.
31ReTweets65Favorites·Details
#27
Позади секоја жена стои жена што се прашува Што ѝ е на оваа бе?
32ReTweets93Favorites·Details
#28
Немам страв да кажам ТЕ САКАМ, затоа што во тој момент срцето зборува.
25ReTweets43Favorites·Details
#29
Извини ама вечер на фудбал сум договорен и нема да се видиме...
Да не се лутиш?
Таа: Не бе уживааај😄😄
- https://t.co/dJAIACeQ1G
24ReTweets43Favorites·Details
#30
"Омразата предизвикала мноштво проблеми во светот, а сѐ уште ниеден не решила."
32ReTweets48Favorites·Details