TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#31
Ми недостигаш, ама не е тоа некоја тема на муабет.
24ReTweets51Favorites·Details
#32
meanwhile во директорскиот кабинет на ЈП „Водовод и канализација“ https://t.co/Oy1L8oocGY
25ReTweets35Favorites·Details
#33
Мајке ми размислувам да воведам „Мој термин“ и за кај мене во животов, јер не стигам со сите да се видам и сите обврски да ги завршам...
#Исповед
26ReTweets58Favorites·Details
#34
Кога нема на кого да кажеш, и се доверуваш на хартијата.
19ReTweets63Favorites·Details
#36
Трпение е особина за медал.
24ReTweets63Favorites·Details
#37
ДРУГАРИ, ајде да му најдеме дом на мачорко. РТ ПЛС. https://t.co/3OeLc0jPCE
22ReTweets24Favorites·Details
#38
Некои пијат,некои се дрогираат,а некои се заљубуваат.Секое убива на посебен начин.
24ReTweets63Favorites·Details
#39
27ReTweets82Favorites·Details
#40
Љубов ми се твоите очи.
27ReTweets48Favorites·Details