TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#41
На синко му е именден, денес е Св. Архангел Михаил, во народот попознат како "душевадник". Нека ми е жив и здрав, си го заслужил името...
23ReTweets122Favorites·Details
#42
Никогаш немој да бидеш со личност која :

- Место да верува, се сомнева.
- Место да се надева, се разочарува.
- Место да зрачи со љубов, зрачи со омраза.
32ReTweets69Favorites·Details
#43
Лелеј каква убавина е манастирот во Трескавец https://t.co/dsHFATkMG5
26ReTweets104Favorites·Details
#44
Не те болат спомените, те боли сегашноста.
26ReTweets58Favorites·Details
#45
Печам компири и ми текна.. Идев на хор, литературна секција, драмска, на ракомет, на феријална пракса, факултет, пак стаж за лиценца, друг факултет, невработена сум и док ми текне се ми изгореа.
ZA OVA LI SE BOREVME?
17ReTweets73Favorites·Details
#46
Бидејќи знаеме се' затоа и не не бива
19ReTweets59Favorites·Details
#48
18ReTweets62Favorites·Details
#49
Што да очекуваш од народ кој пишува „почивај во мир“ на фб профил на некој починат?
18ReTweets90Favorites·Details