TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#61
My silence 🤔 https://t.co/EqdYOmZb0g
6ReTweets6Favorites·Details
#62
Колешка од Куманово:
-А да си га фату путче под ногу...
ШО ДА ФАТИШ?
-Патот под нозе... Не бидете перверзни.
29ReTweets77Favorites·Details
#63
Мoжи и рaзведенa ... 👏 https://t.co/kG9WHec3az
15ReTweets26Favorites·Details
#64
Она твоето " Дојди на пет минути ", ми е омилено.
20ReTweets49Favorites·Details
#67
Секој нов почеток не треба да значи дека ќе е успешен и правилен.
21ReTweets40Favorites·Details
#68
Ќе пронајдеш убавина на места кај што не очекуваш...
Светот е полн со изненадувања.
А убавината?! Е, таа е секогаш во душата на оној кој набљудува. https://t.co/A3CpLPgGZd
24ReTweets71Favorites·Details
#69
Одложен законот за јазици. Минимална но значајна победа против #Хунтата
#Славотатаробалистите мора да бидат спречени. ДАЈ ИЗЈАВА ДЕКА ИМ ГИ ЗЕМАШ СИТЕ ПРАВА ДА НОСАТ ШТЕТНИ ОДЛУКИ ВО ТВОЕ ИМЕ.
#НИЕсмеОТПОРОТ
👊👊👊👊👊👊👊👊
https://t.co/NwVpE1NKkz https://t.co/mAiXnWF7TG
34ReTweets42Favorites·Details
#70
Толку бе? Нема за што повеќе да се твита? Остана уште твитањето за тоа кој кого следи/отследил, блокирал, мјутнал?? Кој твитал патетики, кој бил бот, кој твитал од штаб???
Н Е С Е Т Р П И Т Е В Е Ќ Е !!!!
16ReTweets50Favorites·Details