TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#71
Кажи си што ти лежи на душата срцето е тука да слуша.
18ReTweets41Favorites·Details
#72
Пуси џус е моето уље за брада.
16ReTweets56Favorites·Details
#73
"Brassica Oleracea"
што убаво име има, немој некој да ми рекол абе зелка е тоа нели глеаш :-)) https://t.co/MDb6tYvyoT
20ReTweets40Favorites·Details
#74
Ако во Карпош видиш загадувач пријави на 078/275-640. https://t.co/1hvkHZLOmw
12ReTweets12Favorites·Details
#75
Кога штабци ќе ти се насукаат со риплај на твит. https://t.co/bwJmfTsXqR
17ReTweets67Favorites·Details
#76
Никогаш нема да ја разбереме 'болката на игнорирањето' се додека не ја почувствуваме на своја кожа.
16ReTweets43Favorites·Details
#77
20ReTweets31Favorites·Details
#78
У мое време блек фрајдеј беше кд имасмо скратени часови у петак
20ReTweets56Favorites·Details
#79
Ако не ви оди муабетот, секој на своја страна. Здраво-здраво и толку.
18ReTweets48Favorites·Details
#80
The Clash - Should I Stay or Should I Go
https://t.co/qz51wby3C1
12ReTweets39Favorites·Details