TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#81
Мислевме цел живот ќе играме танго а ова излезе играме тешкото.
17ReTweets33Favorites·Details
#83
Колку поголема тагата толку поголеми залаци јаде од срцето!
14ReTweets37Favorites·Details
#84
Поволно! https://t.co/MscICJEPc7
11ReTweets29Favorites·Details
#85
навлажни па владеј
15ReTweets50Favorites·Details
#86
Одложен законот за јазици. Минимална но значајна победа против #Хунтата
#Славотатаробалистите мора да бидат спречени. ДАЈ ИЗЈАВА ДЕКА ИМ ГИ ЗЕМАШ СИТЕ ПРАВА ДА НОСАТ ШТЕТНИ ОДЛУКИ ВО ТВОЕ ИМЕ.
#НИЕсмеОТПОРОТ
👊👊👊👊👊👊👊👊
https://t.co/NwVpE1NKkz https://t.co/mAiXnWF7TG
26ReTweets30Favorites·Details
#87
Ве очекуваме на симулација на судење, утре, во 18:00 часот во Кино Култура!
#НеДискриминирај https://t.co/49CH0bHBN7
7ReTweets7Favorites·Details
#88
Допири, бакнежи, страст...
Ќе почнеш да посакуваш...па оди сопри си ја желбата.
21ReTweets69Favorites·Details
#89
Најдобриот твит кој за жал не постои веќе "Роденден, мала залапав" од господинот Мацко Дете Грацко.
14ReTweets63Favorites·Details
#90
Овие што имаат специјални нарачки за кафе од типот:
малку матено, на пола водичка со млако млеко во голема шоља, значи добро измелено али по доза знаеш како го пијам. И не заборавај мраз. Кајмачето горе убаво да се познава.
А да си влезеш у шанк сам да си го направиш?
20ReTweets58Favorites·Details