TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#1
"Пациент одбива да се оперира бидејќи анестезиологот бил жена". Аман бе, до кога со овие предрасуди, па нема колата да ти ја паркира.
294ReTweets822Favorites·Details
#2
АКО ВИ СМЕТА ТОА ШТО МОЧАМ ВО БАЗЕНОТ СЕДЕТЕ СИ ДОМА

#логиканапушачи
208ReTweets461Favorites·Details
#3
За да возиш 160 треба да имаш стабилна кола, а не две икони и обесен крст на ретровизор.
159ReTweets501Favorites·Details
#4
-Тето, не доаѓате годинава?
-Не сине, не сме при пари.
-Па да дојдам јас да го видам Чикаго.
-Ах, утре одиме до Хаваи на одмор, ај догодина.
143ReTweets526Favorites·Details
#5
За 25 год. брак и купив сет ножеви. Пред некој ден гледам еден фали....
И така..... Сеа малку спијам, малку ѕиркам.
Се живее некако...
130ReTweets423Favorites·Details
#6
"Принцот Џорџ го слави четрвртиот роденден". Како вчера да беше коа не ме интересираше за третио.
125ReTweets417Favorites·Details
#7
Ни Аладин не е тоа што беше. Почнал да паркира ко сељак. https://t.co/gjWwgDTmQ8
125ReTweets415Favorites·Details
#8
Непознато лице на скопскиот аеродром: "сите во воздух ќе ве кренам". Нема место за паника, пилото е, лошо се изразил.
129ReTweets390Favorites·Details
#9
Играта топло ладно секогаш завршува со ладно.
138ReTweets285Favorites·Details
#10
Ја заложувам дипломата дека обвинетиот нема право на жалба во случај кога апелација приеначил решение со веќе изречена мерка.ПРАВОСИЛНО Е.
127ReTweets318Favorites·Details